Palvelut

Metsästysmuseo on metsästyksen historian ja eräkulttuurin monipuolinen tietokeskus

Opastukset

Museokierros 40 €
Museokierros Peuramies Erkkiläisen seurassa -rooliopastus 40 €
Museokierros koululuokille 30 €
Museokierros viikonloppuisin 70 €

Hinnat voimassa museon aukioloaikana.
Opastushintaan lisätään normaalit pääsymaksut ryhmän koon mukaan.

Kouluille ja oppilaitoksille

Kysy räätälöityä museo-opastusta luokallesi, oppiaineeseesi tai erityisryhmille. Suunnitellaan yhdessä mieleenjäävä ja opettava museokäynti! Saatavilla myös tehtäväpaketteja omatoimisen museokierroksen tueksi. Museon verkkonäyttelyitä voi käyttää tukena opetuksessa.

Peuramies Erkkiläinen -rooliopastus soveltuu erityisesti koululuokkien museokäynnin elävöittäjäksi ja keskustelunavaajaksi.

Kysy Peuramies Erkkiläistä ja reppumuseota eli kulkevaa kokoelmaa entisajan pyynti- ja retkeilyvälineistä vierailemaan koulullanne.

Tilavuokra

Museon tiloja voi vuokrata yksityistilaisuuksia kuten kokouksia ja syntymäpäiviä varten.

Grillikodan vuokraus: 20 € / h tai 60 € / vrk.
Ulkotulipaikka: 15 € / h.

Vuokra sisältää polttopuut ja sytytyksen.

Museokauppa

Suomen Metsästysmuseon museokauppa on luontoihmisen lahjatavaraliike. Museokaupan tuotevalikoimiin kuuluvat muun muassa museon omat logotuotteet ja julkaisut, puukot, kattaustuotteet, erä- ja luontokirjat, houkutuspillit sekä lapsille laaja valikoima eläinpehmoja.

Museokauppa palvelee asiakkaita museon avoinnaoloaikoina ja sopimuksen mukaan.

Museokaupan tuotteita myynnissä verkkokaupassa.

Käpälän jälkiä

Käpälän jälkiä on Suomen Metsästysmuseon sähköinen uutiskirje, jolla museo tiedottaa ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista sekä muista uutisista. Käpälän jälkiä ilmestyy 2-3 kertaa vuodessa.
Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kentään ja paina lähetyspainiketta. Täytä avautuvan rekisteröitymislomakkeen Liity postituslistalle -kohdan tiedot ja paina ”Liity”-nappia.Mikäli haluat poistua sähköpostilistalta, siirry rekisteröitymislomakkeeseen yllä olevilla ohjeilla ja noudata sitten Peruuta tilaus -kohdan ohjeita.

Galleria

Suomen Metsästysmuseon galleriaan on koottu kuvia museosta ja näyttelyistä medialle ja yhteistyökumppaneille. Kuvia käytettäessä mainittava Suomen Metsästysmuseo.

Haluatko Suomen Metsästysmuseon lehdistötiedotteiden postituslistalle?
Lähetä sähköpostiosoitteesi museolle: perttu.matero(at)metsastysmuseo.fi