Asiantuntijapalvelut

Tarvitsetko tietoa jostain riistaeläimestä tai jonkin metsästystavan historiasta? Vai kaipaako arkistosi kenties järjestämistä ja luotettavaa säilytyspaikkaa? Kaikissa näissä kysymyksissä voit kääntyä Suomen Metsästysmuseon puoleen. Asiakkainamme on kirjankustantajia, mainostoimistoja, erälehtiä, järjestöjä, tutkijoita ja opiskelijoita.

Metsästysmueon kokoelmat - esineet, kirjasto, valokuvat, filmit, äänitteet ja arkistot - ovat sopimuksen mukaan tutkijoiden ja muiden kiinnostuneiden käytettävissä Metsästysmuseolla ilman erillistä korvausta. Varaa aika kokoelmien tutkimiseen etukäteen museolta, niin aineisto odottaa sinua valmiina paikan päällä sovittuna aikana.

Kantapuusta - digitaalisesta kokoelmatietokannastamme voit hakea Suomen Metsästysmuseon sekä kuuden muun metsäalan museon kokoelmatietoja sekä tilata valokuvia. Kuvien museokohtaiset käyttöhinnastot löytyvät tietokannasta. Kantapuuhun on listattu niin esineet, valokuvat, metsästyskirjaston kirjat kuin arkistoaineisto. Kokoelmien sisältöä on kuvattu tarkemmin kotisivujen Kokoelmat-osiossa

Asiantuntija töihin

Metsästysmuseon henkilökunta voi myös avustaa kaikissa metsästyskulttuuriin ja erityisesti sen historiaan liittyvissä kysymyksissä sekä museoalan asiantuntijuutta vaativissa tehtävissä.

Palvelutarjontaamme kuuluvat arkistojen järjestäminen, luettelointi, erilaiset selvitykset, esitelmät, näyttelyvalmistus, julkaisut ja muut asiantuntijapalvelut. Näistä palveluista veloitamme 50,00 euroa/tunti.

 

Museokauppa
Keruut
Käpälän jälkiä -uutiskirje
Museoyhdistykseen jäseneksi
Suomen Metsästysmuseo Facebook Suomen Metsästysmuseo LinkedIn TM

Kantapuu