Suomen Metsästysmuseoyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana vuosina 1991–1999 toiminut toimitusjohtaja Rainer Wulff menehtyi joulun aikaan. Hyväntuulinen Rainer oli pidetty museon henkilökunnan ja luottamushenkilöiden parissa.

Rainer Wulff teki pitkän työuran Riihimäen Messujen palveluksessa, ensin messupäällikkönä ja sitten toimitusjohtajana vuosina 1978–2003. Hänet tunnettiin koko Suomen eräväen ja erityisesti riihimäkeläisten parissa tehden samalla Riihimäkeä tunnetuksi eräkaupunkina. Hän harrasti itsekin metsästystä ja kalastusta. Wulff toimi myös Suomen Kalastusmuseoyhdistyksen puheenjohtajana ja ajoi aktiivisesti kalastusmuseon perustamista Suomeen. Nyt vireillä olevassa Erä- ja luontokulttuurimuseon perustamishankkeessa hän oli mukana alusta pitäen, mutta ei ehtinyt nähdä hankkeen toteutumista.

Wulff oli paljasjalkainen helsinkiläinen ja asui Helsingissä pysyvästi, mutta sanoi taannoin merkkipäivähaastattelussaan olleensa työvuosinaan osapäivä-riihimäkeläinen. Hänen reippaassa olemuksessaan saattoi havaita vanhan hyvän ajan stadin kundin rentoutta ja hyväntuulisuutta, jota jäämme kaipaamaan.