Kaikille tutuksi tullut viheliäisyys, COVID-19, tutummin Korona, liikuskelee enemmän tai vähemmän pitkin maailmaa, mutta sen ei pidä antaa estää museokäynnistä nauttimista. Metsästysmuseolla turvallisuus on otettu vakavasti, mikä näkyy erilaisina ohjetauluina, joita on tiloihimme sijoitettu. Vierailun aikana pidetään turvavälejä, erityisesti museokaupassa, joka ei ole yhtä avara tila kuin varsinaiset näyttelyosuudet.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä vierailun aikana, ja näyttelyihin otetaan maksimissaan kolmekymmentä henkilöä kerrallaan. Iloksemme olemme huomanneet, että vierailijat saapuvat mukavan tasaisesti pitkin päivää, eikä ketään ole jouduttu toistaiseksi käännyttämään ovelta väenpaljouden takia.

Näyttelymme sijaitsevat maantasolla, eli porukkaa ei pääse pakkautumaan portaisiin. Eipä tarvitse myöskään huolehtia siitä, kuinka korkealle koipi nousee. Museokävijää näyttelyihin johdattelevat otson käpälänjäljet, jotka muistuttelevat turvaväleistä ja samalla ohjaavat vierailijat ennalta suunniteltua reittiä pitkin. Näin vältetään ylimääräiset kohtaamiset ja lähikontaktit.

Turvallisesta museovierailusta on siis huolehdittu. Eipä sitten muuta kuin suunta kohti museota, heti ovelta töräys käsidesiä kämmeniin, lippu infotiskiltä joko edullisesti tai vielä halvemmalla ja käpälänjälkiä seuraamaan. Metsästyskortilla ja museokortilla pääsee näyttelyihimme veloituksetta. Tervetuloa!