Koronavirusrajoituksista johtunut museon kiinniolo loppuu kesäkuun alussa. Elämme kuitenkin edelleen poikkeusoloissa, joten olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että museoon on turvallista tulla. Näyttelytilojen siivousta on lisätty ja käsidesipisteitä löytyy sekä sisäänkäynnin vierestä että kaikista wc-tiloista. Toivomme myös asiakkaidemme huomioivan seuraavat asiat yhteisen turvallisuuden ja toistemme terveyden nimissä:

– Museoon voidaan kerrallaan ottaa vastaan enintään 30 asiakasta.
– Näyttelytiloissa on mahdollista kiertää vain yhteen suuntaan. Lisäksi joudumme rajoittamaan museokauppaan sekä muutamiin näyttelytiloihin kerrallaan otettavaa asiakasmäärää. Näistä tilakohtaisista rajoituksista tiedotetaan asiakaspalvelupisteellä ja näyttelytiloissa.
– Pyydämme kaikkia huolehtimaan käsihygieniastaan ja välttämään kosketusta pintoihin. Tästä syystä myös kosketusnäytöt ja kuulokkeet ovat poissa käytöstä. Museoesineitähän ei normaalioloissakaan kosketella.
– Suosittelemme käyttämään lähi- tai korttimaksua.
– Ethän tule museoon, jos podet flunssaoireita.

Perusnäyttelyiden ohella esillä on syyskuulle asti Martti Rikkosen Taigametsot -valokuvanäyttely. Lisäksi puistossa avautuu kesäkuun puolivälissä Taikametsä -niminen näyttely. Museo on elokuun loppuun saakka auki tiistaista sunnuntaihin klo 10-17. Tervetuloa!