10.09.2020 - 10.01.2021

Kita ammollaan karjuva karhuhahmo on Jussi TwoSevenin taiteessa jo eräänlainen käsite, joka on varioitunut sarjaksi kannanottoja ihmisten maailman nykyilmiöitä kohtaan. Ihmisiin – ja samalla myös eläimiin ja muuhun luontoon – vaikuttavat monet, usein tiedostamattomiksi jäävät ja vääjämättömiksi tosiasioiksi mielletyt käytännöt ja ilmiöt. Karhun, suomen kansan muinaisen pyhän eläimen, alkuvoimainen hahmo kyseenalaistaa näyttelyssä monet näistä ennakkoasetuksista. – ”Se nosti kämmentäns´ ja löi!”

Näyttely koostuu kankaalle maalatuista teoksista, katutaideteosten valokuvista sekä videoteoksesta. Viimeisin Jussi TwoSevenin näyttely All is one oli esillä kuluvana vuonna Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Kangasalla.

Jussi TwoSeven (s.1983 Espoo) on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka on aloittanut katutaiteen ja graffitin parissa. TwoSevenille on ominaista sabluunoilla ja spraymaaleilla toteutetut suuret teokset. TwoSeven on yksi nykyhetken tunnetuimmista suomalaisista muraalimaalauksia tekevistä kuvataiteilijoista Suomessa.

Karhulla on asiaa avautuu Suomen Metsästysmuseossa 10.9.2020 ja se on esillä 10.1.2021 asti.

CV: http://www.jussitwoseven.com/?page_id=25