Kimmo Ohtonen Metsästysmuseolla 8.12.2024 Klo. 19:00

Liity meidän mukaan ainutlaatuiseen tapahtumaan, jossa kirjailija ja dokumentaristi Kimmo Ohtonen jakaa taitonsa ja kokemuksensa äärimmäisen uhanalaisen naalin ikuistamisesta. Ohtonen on onnistunut tallentamaan tämän upean otuksen harvinaisen taidokkaasti kameralleen, ja nyt hän jakaa tarinansa ja näkemyksensä kanssamme Metsästysmuseolla.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan Ohtosen vaikuttavaan kuvakokoelmaan sekä kuulemaan hänen tarinansa ja taustatiedot naalin kuvaamisesta. Tämä on tilaisuutesi oppia lisää tästä uhanalaisesta lajista ja valokuvauksen taiteesta.

Aiheeseen voi perehtyä myös pian Kimmo Ohtosen pian ilmestyvän kirjan, ”Tunturikettu: Pohjolan Naalin Tarina”, kautta.

Kimmo Ohtonen kutsuu lukijan ainutlaatuiselle matkalle uhanalaisen naalin maailmaan tässä vaikuttavassa teoksessaan. Kirja kätkee sisäänsä upeita valokuvia ja kiehtovaa tietoa tästä ainutlaatuisesta eläimestä, jonka kohtaaminen luonnossa on harvinaista herkkua. Ohtonen jakaa tarinansa ja taitonsa, inspiroiden meitä kaikkia vaalimaan ja suojelemaan tätä uhanalaista lajia tuleville sukupolville.

Näitä kirjoja tulee myös rajallinen määrä myyntiin museon kauppaan, ja tämä on oiva hetki saada myös signeeraus omaasi!

Tule mukaan kuulemaan Kimmo Ohtosen kiehtova kertomus ja näkemään hänen upeita kuviaan Metsästysmuseolla. Tämä on tilaisuutesi sukeltaa syvemmälle naalin maailmaan ja valokuvauksen taiteeseen!