Suomen Metsästysmuseo on saanut uuden vahvistuksen palveluyksikköön.

Suomen Metsästysmuseo iloitsee ilmoittaessaan, että Thomas Ermala on aloittanut työnsä museon viestintäsuunnittelijana. Ermala tuo mukanaan vahvan taustan viestinnässä ja intohimon kulttuuriperinnön säilyttämiseen ja edistämiseen.

Thomas Ermala on kokenut viestintä- ja kulttuuriperintöalan ammattilainen, jolla on laaja-alainen kokemus strategisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Hänen aikaisempi työkokemuksensa viestinnän alalta sekä kulttuuriperinnön ja museoiden parissa tekee hänestä ihanteellisen henkilön tukemaan Suomen Metsästysmuseon tavoitteita.

Museonjohtajana on suuri ilo toivottaa Thomas tervetulleeksi tiimiimme”, sanoo museonjohtaja Anne Uotila-Laine. ”Hänen vankka viestintäosaamisensa sekä kiinnostuksensa metsästystä ja museotyötä kohtaan tuovat arvokasta lisäystä museon joukkueeseen. Odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan museomme näkyvyyden ja vaikuttavuuden lisäämiseksi.”

Suomen Metsästysmuseo on arvostettu kulttuuriperintöorganisaatio, joka omistautuu metsästyskulttuuria ja metsästyshistoriaa koskevan tiedon tallentamiseen, tutkimukseen ja välittämiseen. Museo pyrkii säilyttämään metsästyksen perinteet, edistämään luonnonsuojelua ja riistanhoitoa sekä tarjoamaan opettavaista ja inspiroivaa sisältöä kävijöilleen.

Ermala tulee vastaamaan museon viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa viestintästrategian suunnittelu, sisällöntuotanto, sosiaalisen median hallinta, yleisötyö ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Hän pyrkii vahvistamaan museon brändiä ja lisäämään sen näkyvyyttä sekä paikallisesti että kansallisesti.

Ermala sanoo innostuneena: ”Olen todella innoissani liittyessäni Suomen Metsästysmuseon tiimiin. Metsästys on tärkeä osa suomalaista kulttuuria ja luontoa, ja minulla on suuri intohimo sen ymmärtämiseen ja tämän perinnetiedon eteenpäin välittämiseen. Suomenruotsalaisena haluan myös kehittää museon ruotsinkielistä tarjontaa, sekä kehittää museon tietoisuutta myös ruotsinkielisillä alueilla. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä museon kanssa edistääkseni sen tavoitteita ja viedäkseni viestintää eteenpäin.

Ermala aloitti työnsä Suomen Metsästysmuseossa 15. toukokuuta 2023.
Ota yhteyttä LinkedInissä

Lisätietoja:
Anne Uotila-Laine
Museonjohtaja
040 588 2057
anne.uotila-laine@metsastysmuseo.fi