Toimitusehdot

1. Tilauksessa tarvittavat tiedot

Tehdessään tilausta asiakas ilmoittaa tilauslomakkeella nimensä, osoitteensa ja sähköpostiosoitteensa. Sähköpostiosoitetta käytetään tilausvahvistuksen lähettämiseen asiakkaalle. Ennen tilauksen hyväksymistä asiakkaan tulee tutustua toimitusehtoihin.

2. Maksutapa

Tilaukset maksetaan ennakkomaksulla. Tilausvahvistuksen yhteydessä asiakkaalle lähetetään Metsästysmuseon pankkiyhteystiedot ja yksilöllinen tilausnumero. Kun suoritus näkyy Metsästysmuseon tilillä, tilaus postitetaan asiakkaalle. Ennakkomaksun maksuaika on seitsemän (7) vrk. Jos tilausta ei ole maksettu kyseisen ajan kuluessa, palautuvat tilaukseen sisältyneet tuotteet uudelleen myyntiin.

3. Toimitustapa

Tilaukset toimitetaan Postin kautta joko kirjeenä tai pakettina.

4. Toimitusaika

Kun ennakkomaksu näkyy tilillämme, toimitamme tilauksen Postin kuljetettavaksi viiden (5) arkipäivän kuluessa. Metsästysmuseo ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista kuluista.

5. Palautukset

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilauksensa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta, joko sähköpostilla tai puhelimitse arkisin klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin tilausta lähetettäessä. Kun tuotepalautus on saapunut museolle, Metsästysmuseo palauttaa tuotteen hinnan ja palautuksesta aiheutuneet tavanomaiset postikulut asiakkaalle.

tech