Tervetuloa lämpimästi ainutlaatuiseen tapahtumaan, kun luontokuvaaja Hannu Hutun kuva-ilta Suomen Metsästysmuseolla lähtee käyntiin 14.3.2024 kello 18.00! Olemme ylpeitä saadessamme tuoda teille mestarikuvaaja Hannu Hutun, jonka silmäänpistävät otokset suomalaisesta erämaasta kiehtovat ja inspiroivat.

Tämä on tilaisuutesi saada syvempiä näkemyksiä ja kuulla suoraan Eräkuvia-näyttelyn luojalta. Hannu Huttu avaa meille ovia oman luontokuvausfilosofiansa maailmaan. Hänen intohimonsa ja kunnioituksensa luontoa kohtaan kumpuavat jokaisesta otoksesta, ja hän haluaa jakaa tämän intohimon kanssasi.

Luontokuvaaja Hannu Hutun kuva-ilta Suomen Metsästysmuseolla ei ole vain mahdollisuus ihailla Hutun upeita teoksia, vaan myös oppia niiden takana olevista tarinoista. Hannu Huttu johdattaa meidät kiehtovalle matkalle kuvien taakse, paljastaen kuvien syntytarinat, jakaa vinkkejä luontokuvaukseen ja vastaa kysymyksiin uteliailta kuuntelijoilta.

Tämä on tilaisuus, jota ei kannata missata, olitpa sitten kokenut valokuvaaja tai vasta aloitteleva harrastaja. Liity mukaamme ja anna Hannu Hutun inspiroida sinua näkemään luonto uusin silmin, tarttumaan kameraan ja taltioimaan omat ainutlaatuiset hetkesi suomalaisessa luonnossa Suomen Metsästysmuseon tunnelmallisessa ympäristössä.

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Liity seuraamme kuva-iltaan ja anna Hannu Hutun opastaa sinut syvemmälle luonnon lumoavaan maailmaan.

Pääsylipun hinnalla sisäänpääsy, ja museoyhdistyksen jäsenille ilmainen pääsy.

Voit tutustua Hannun kuviin enemmän myös hänen omilla kotisivuilla.

Hannu istuu lumisessa maisemassa koiransa kanssa

Hannu koiransa kanssa.