Joulutori-päivänä lauantaina 27.11. klo 10-15 Suomen lasimuseossa ja Suomen Metsästysmuseossa tunnelmoidaan joulua. Käsityöläisten myyntipöydät täyttävät museoiden näyttelytilat sekä yhteisen piha-alueen, ja parhaita lahjaideoita voi poimia myös museokaupoista.

Joulutorin aluksi voit pysähtyä lasitaiteen keskelle kuuntelemaan sellisti Reeta Nikkolan soittamaa rauhallista joulumusiikkia Suomen lasimuseossa Kirsti Taiviolan Empiria-näyttelyn tilassa alkaen kello 10:45. Musiikkiesitys kestää noin kaksi tuntia. Lasimuseon parven non stop -työpajassa voit taas loihtia joulukortteja ja muita tervehdyksiä läheistesi iloksi. Lasimuseon rakennuksessa sijaitsevassa ravintola Klaasissa tarjoillaan tapahtumapäivänä Joulutorin brunssi.

Metsästysmuseon jouluikkuna valaistaan Joulutori-päivänä, ja lapsille on järjestetty tonttujen etsintäkilpailu, johon osallistuneiden kesken arvotaan palkinto. Museoiden näyttelyt ovat myös kaikkien vieraiden nähtävillä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Joulutori Suomen lasimuseossa ja Suomen Metsästysmuseossa lauantaina 27.11. klo 10-15, Tehtaankatu 23, Riihimäki.

HUOM! Kanta-Hämeen alueen huonontuneen pandemiatilanteen johdosta pyydämme yleisöä ja tapahtumaan osallistuvia myyjiä huomioimaan seuraavat turvallisuuteen liittyvät päivitetyt ohjeet:

  • tapahtumassa käytetään maskia
  • tulethan tapahtumaan vain, jos olet saanut täyden rokotussuojan ja olet täysin terve
  • pidäthän turvallisen etäisyyden oman seurueen ulkopuolisiin henkilöihin

Olemme huomioineet turvallisuuden myyntipöytien sijoittelussa ja valvomme mahdollista ruuhkautumista koko tapahtuman ajan. Tämän lisäksi jokainen osallistuja sitoutuu omalta osaltaan noudattamaan terveysturvallisuutta. Käsidesiä on tarjolla eri pisteissä ja käsien pesu on mahdollista aulan yleisöwc:ssä. Maskeja on saatavilla.