Tervetuloa Oravan päiviin Suomen Metsästysmuseolla!

Olet lämpimästi tervetullut juhlimaan kanssamme museon vuosipäivää, Oravan päivää, joka pidetään 13. lokakuuta. Tämä tapahtuma on suunnattu erityisesti perheen nuorimmille, mutta vanhemmatkin ovat tietenkin enemmän kuin tervetulleita osallistumaan iloiseen menoon.

Ohjelmassa on monenlaista mukavaa puuhaa. Voit esimerkiksi käydä koristautumassa upeilla kasvomaalauksilla tai käyttää luovuuttasi askartelupisteellä. Lisäksi tarjolla on jännittävä nukketeatterinäytös, joka vie lapset mukanaan satumaailmaan.

Makean nälkään tarjoamme herkullisia keksejä ja virkistävää mehua. Ulkona palava nuotio tarjoaa mahdollisuuden grillata vaahtokarkkeja ja nauttia lämpimästä tunnelmasta syksyisessä illassa.

Tule siis mukaan juhlistamaan kanssamme Oravan päivää! Toivomme, että tämä päivä tuo iloa ja mieleenpainuvia hetkiä kaikille perheenjäsenille. Nähdään Suomen Metsästysmuseolla 13.10.!

Oravan päivät – Ohjelma:

Kasvomaalausta:

Koko tapahtuman ajan klo 10 eteenpäin
Satuhetket:

Klo 10:00
Klo 10:30
Klo 11:00
Klo 11:30

Askartelua:
Heti satuhetken jälkeen

Askartelun ohje:
Väritä tai leikkaa oma orava.
Kiinnitä orava vessapaperirullaan, jotta se pysyy pystyssä.
Oravat saa viedä kotiin muistoksi tapahtumasta.

Muistathan, että satuhetket järjestetään non-stop periaatteella aamupäivällä. Jokainen satuhetki kestää noin 15 minuuttia. Toivomme, että nämä tarinat vievät lapset mukanaan satumaailmaan.

Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan tämän iloisen päivän kanssasi ja perheesi kanssa. Nähdään Oravan päivissä Suomen Metsästysmuseolla 13.10.!