Syksy on saapunut ja illat pimenevät, mutta valoa tuomaan palaa taas Riihimäen Taiteiden yö!

Taiteiden yönä kaupunki herää värikkääseen ja taiteelliseen loistoon, sekä kulttuuri herää henkiin ympäri kaupungin. Suomen Metsästysmuseo on ylpeä osallistuessaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan tarjoamalla unohtumattoman ohjelman kaikille taiteen ja luonnon ystäville.  

Ohjelma Suomen Metsästysmuseossa:

Näyttelyt: Lähde tutkimusmatkalle metsästyksen historiaan ja perinteisiin Suomessa, ja samlla voit tutustua Riihimäen taidekoulun Afrikan kutsu näyttely. Museoon on vapaa pääsy kello 16:00 eteenpäin.

 

Kasvomaalausta: Museolla on läpi illan tarjolla kaikille halukkaille kasvomaalaukset kello 16:30 eteenpäin.

 

Nukketeatteria: Satutäti Millan ja Sanna’s English Club esittelee 17:00 ja 18:00 upean nukketeatterin perheen pienimmille.

 

Musiikkia: Illan musiikista vastaa svengaava Afrikkalaista musiikkia esittävä Afrocosmos, jonka esitystä et halua missata. Esitykset 17:30 ja 18:30

 

Luento: FT Mikko Ijäs tulee pitämään äärimmäisen kiinnostavan luennon museolla kello 20:00, liittyen hänen väitöskirjaansa ”Fragments of the Hunt: Persistance Hunting, Tracking and Preshistoric Art” Afrikan metsästäjäkerälijä yhteisöistä. Lisää tietoa löydät tuoreesta Ylen artikkelista
Tutkija: Ihmisten sarvet ja hännät kalliotaiteessa ovat kuvia todellisista tuntemuksista, jotka ovat meille tuttuja edelleen (yle.fi)

 

Metsästysmuseon kauppa: Tee ostoksia museon myymälässä ja osta mukaasi ainutlaatuisia metsästysaiheisia tuotteita.

Tervetuloa nauttimaan Taiteiden yöstä Suomen Metsästysmuseossa! Odotamme innolla näkevämme sinut Taiteiden yönä.