Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah sukeltaa museotyön maailmaan Suomen Metsästysmuseossa – Tervetuloa seuraamaan Poliitikon museoharjoittelua 23.8.

Suomen Metsästysmuseo avaa ovensa maamme päättäjille, kun maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah osallistuu Museoliiton ”Poliitikon museoharjoittelu” -kampanjaan. Kampanja antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua museoiden kulissien taakse ja syventyä museoalan monipuoliseen toimintaan.

Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah saapuu Suomen Metsästysmuseolle 23.8. kokeilemaan museotyötä käytännönläheisesti. Tämä päivä tarjoaa mahdollisuuden päättäjälle sukeltaa museoammattilaisten työhön, osallistua kokoelmahallinnan toimintaan, näyttelyn rakentamiseen sekä pohtia Metsästysmuseon ja metsästäjien merkitykseen yhteiskunnallisina toimijoina.

Medialle tämä päivä tarjoaa kiinnostavaa sisältöä ja näkökulmaa, kun ministeri Essayah astuu museomaailman kulisseihin. Metsästysmuseo kutsuu paikalliset ja valtakunnalliset mediat seuraamaan tätä ainutlaatuista tapahtumaa.

Museon viestintäsuunnittelija Thomas Ermala kommentoi tapahtumaa: ”Olemme erittäin iloisia siitä, että maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah osallistuu kampanjaamme. Tämä avaa mahdollisuuden tuoda esille museoiden monipuolista ja arvokasta työtä sekä metsästyksen yhteiskunnallista merkitystä. Toivotamme median lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan tätä päivää kanssamme.”

Suomen Metsästysmuseo on arvostettu kulttuurilaitos, joka on omistautunut metsästyksen ja eräkulttuurin perinteen vaalimiseen ja esittämiseen. Museo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua suomalaiseen metsästykseen historiasta nykypäivään.

 

Lisätietoja:

Yhteyshenkilö:

Thomas Ermala

Viestintäsuunnittelija

Puh: 050 556 8481

Sähköposti: thomas.ermala@metsastysmuseo.fi